Prodej DVD z Hudebně literárního pořadu k 90. výročí školy

05.12.2015 19:14

 

Vážení rodiče,

    máte poslední možnost si ještě objednat DVD z Hudebně literárního pořadu k 90. výročí školy, kde náš sbor 20. 10. 2015 vystupoval.  Do konce týdne - tj. do 13.11. je uzávěrka objednávek. Cena je 100 Kč. Platit prosím u třídních učitelů. 

      Dále si můžete zakoupit krásný školní almanach vydaný k tomuto výročí, kde je i kapitola o našem sboru s fotkami. Stojí 120 Kč  ( u p. Kantorové v kanceláři ZŠ nebo v Městské knihovně v Němčicích n. H.)
      Těšíme se na Vás na "Vánočním koncertě Evy Pilarové" J Bude to pro děti velký zážitek zazpívat si s takovou hvězdou! Třeba se jim to už nikdy nepoštěstí. Je pro nás velkou ctí, že zlatá slavice zavítala přímo do Němčic a chce si zazpívat s naším sborem J Přijďte tedy děti podpořit a věnujte si vstupenku jako dárek pod stromeček J Bližší informace o zkouškách a koncertu posílám na papíře A4 i s texty písní.
       Další pozvánka je na celorepublikovou akci Česko zpívá koledy, která se koná po tomto koncertě - ve středu 9.12. v 18 hod. i  na němčickém náměstí u kašny. Budou se tu zpívat písně Nesem vám noviny, Narodil se Kristus pán, Půjdem spolu do Betléma a ještě další    2 koledy, které vyberou čtenáři PROSTĚJOVSKÉHO DENÍKU ( bude sděleno předem ). Přijďte si zazpívat celá rodina s našimi "skřivánky"!
                                                                   
                                                    

Lenka Literová a PS Skřivánek

Kontakt

Pěvecký sbor Skřivánek Základní škola Němčice n/H Tyršova 360
798 27, Němčice nad Hanou
Mgr. Lenka Literová
tel. 737 928 171
skrivaneksbor@seznam.cz