Den matek na zámku v Doloplazích

04.05.2016 20:08

Vážení rodiče, zveme Vás srdečně na malý koncert u příležitosti Dne matek, který se koná v sobotu 14. května 2016 ve 14 hod. na zámku v Doloplazích.

Sraz dětí je už ve 13,20 hod. na zámeckém nádvoří kvůli zvukové a prostorové zkoušce. Jelikož je to komornější akce, vybrala jsem jen děti ze starší pondělní skupiny a jejich sborové sourozence. Z mladšího sboru pak ještě sólisty a děti, které bydlí v Doloplazích, Víceměřicích a Dobromilicích nebo tam mají rodinu.

Vyplňte prosím návratku a pošlete ji po dětech do čtvrtka 28.4., ať vím, s kolika dětmi mohu počítat a podle toho sestavit i program. Zatím máme vybrané písně: Pro maminku, Hvězdičky, dobrou noc, Hádej, Terapeut, Pátá, Statistika, Chválím tě, Země má a závěrečná píseň Pro mámu. Dále pak zazpívají někteří sólisté, kteří se účastnili regionální soutěže. V programu  s námi vystoupí i MŠ z Doloplaz. Prosím o sváteční oblečení ( zpíváme v sále)  a zopakování písní.

Rádi Vás uvidíme J Přijeďte se s celou rodinou jarně naladit s našimi skřivánky J Ale také projít do zámecké zahrady a májovou přírodou kolem doloplazských rybníků. Neodoláte ani zámecké zmrzlině, zákusku nebo kávičce.          

S pozdravem a přáním krásného jara Mgr. Lenka Literová a děti ze Skřivánku

Kontakt

Pěvecký sbor Skřivánek Základní škola Němčice n/H Tyršova 360
798 27, Němčice nad Hanou
Mgr. Lenka Literová
tel. 737 928 171
skrivaneksbor@seznam.cz